CDP ACCESS detine nacele pentru orice tip de aplicatie

CDP ACCESS DETINE NACELE PENTRU ORICE TIP DE APLICATIE

CDP ACCESS a devenit de-a lungul timpului un nume cu greutate pe piata romaneasca in ceea ce priveste echipamentele necesare pentru lucru la inaltime, cunoscute si sub numele de platforme autoridicatoare sau nacele.

Aceste nacele sunt atat proiectate, dezoltate cat si construite in totalitate de catre liderul de pe piata europeana Haulotte Group, pentru a putea fi utilizate cu succes in diversele nevoi ale clientilor.

Factorii care contribuie la o siguranta maxima a nacelelor si la o calitate excelenta a lucrarilor sunt: innoire in mod permanent a gamei de platforme autoridicatoare, marirea capacitatii de ridicare, marirea inaltimii de lucru, gasirea in permanenta de modalitati pentru accesul in puncte dificile de lucru.

CDP ACCESS detine o gama variata de nacele foarte eficiente, de o foarte buna calitate si de un service care va pune la dispozitie o echipa tehnica profesionista.

COMPACT-10-DX

O nacela poate fi utilizata cu mare succes intr-o gama variata de aplicatii si anume: constructii, santiere navale, industria aeronautica, industria portuara, cinematografie, petrochimie, productie publicitara, etc. Nacelele sunt prevazute cu raza de actiune destul de impresionanta, ce are capacitatea de a acoperi o mare suprafata de lucru si permite manevrantului posibilitatea ocolirii obstacolelor foarte usor.

Platformele autoridicatoare prezinta o serie de avantaje si anume: ofera performante extraordinare in cazul terenurilor accidentale, un confort pentru manevrant, acces usor in spatiile cele mai inguste, ofera miscari flexibile si usoare, grad crescut de manevrabilitate, intretinere usoara, utilizare in conditii maxime de siguranta, productivitate crescuta.

Daca doriti nacele de o calitate excelenta si la cele mai inalte standarde sau daca doriti informatii in ceea ce priveste serviciile de inchiriere sau de vanzare platforme autoridicatoare, va sfatuim sa accesati site-ul www.cdpaccess.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *